Wie zijn wij?

Wij, Cynthia en Rob de Munck kennen elkaar 25 jaar en hebben inmiddels drie leuke dochters. Ruim 28 jaar werken we vanuit allerlei verschillende functies en rollen in de wereld van zorg en welzijn. Daardoor hebben we inmiddels naast kennis en ervaring een groot netwerk opgebouwd waarmee we samenwerken. Care Consultancy is onze vaste samenwerkingspartner die we op maat voor korte en langere periodes kunnen inzetten. Voor ons is ieder mens uniek en meer dan zijn of haar diagnose of probleem. We denken graag met je mee en ondersteunen je waar jij vindt dat dit nodig is. Wees welkom!

Onze theetuin

Dagbes-thee-ding is een mooie, unieke dagbesteding met een prachtige ligging in de plaats Benschop. De dagbesteding biedt veel verschillende mogelijkheden voor inwoners vanverschillende leeftijden. Deze dagbesteding is beslist een grote toevoeging voor de gemeente Lopik en omstreken. Daarnaast ervaren wij de eigenaren Rob en Cynthia als fijne samenwerkingspartners!

Mevr. J.v. H. WMO Consulent gemeente Lopik

Initiatief

In onze tuin normaliseren we en hebben we een no-nonsense insteek: “je hoort erbij en je doet mee”. Cynthia is de bedenker en initiatiefnemer van Dagbes-Thee-Ding. Haar interesse in thee, het tuinieren, maar vooral betrokkenheid met mensen komen samen in de theetuin. We staan voor kleinschaligheid en een individuele benadering. Affiniteit met de werkzaamheden en de bereidheid tot samenwerken is het uitgangspunt.De theetuin is partner van Care Consultancy, waarin we samen  staan voor duurzame zorg

Onze theetuin
!

LEES MEER OVER CARE CONSULTANCY

Naar careconsultancy.nl

VOLG ONS LEUKE INITIATIEF OP INSTAGRAM!

Met regelmaat plaatsen we leuke/korte berichtjes over de belevenissen en voortgang van onze theetuin.
Instagram
0

Geen producten in de winkelwagen.