WELKOM IN ONZE THEETUIN.

Onze theetuin ligt midden in de natuur. Een plek in het groene hart waar je heerlijk kunt werken of genieten van een kopje thee of koffie op ons terras.

De theetuin is geopend voor dagbesteding op maandag, woensdag en donderdag.

Wanneer je de theetuin wil bezoeken op 1 van deze dagen: neem dan vooraf even telefonisch contact op. 

Op afspraak is het mogelijk om een high tea in te plannen in de tuin. Prachtige locatie met verschillende idyllische zitplekjes, afhankelijk van het weer zowel binnen- als buiten.

Hou verder de website en Instagram goed in de gaten voor seizoensgebonden markten waarbij de tuin geopend is en u kunt rondkijken en onze producten, cadeaupakketten en zelf gemaakte thee kunt kopen.

In onze tuin en kas worden kruiden verbouwd en hiervan maken we heerlijke verse thee. Denk aan een verse kop muntthee of thee van de citroen melisse. Kruiden thee is gezond en het is zeker aan te raden om eens een keer te komen proeven. We bedenken en maken alle thee samen met de deelnemers van onze dagbesteding.

De meeste kruiden zijn makkelijk te kweken, dit doen wij in onze kas. We zaaien of stekken de kruiden op een natuurlijke manier, zonder kunstmatige toevoegingen.

De theetuin, een plek waar je thuiskomt. Een plek waar word gekeken naar wie je bent en wat je drijft, niet naar wat je hebt of niet meer kunt. Waar word gekeken naar wat je nog wel kan en jouw interesses voorop staan. Een plek waar je hoofd eventjes uit kan en je handen aan. Lekker bezig zijn, nuttig bezig zijn. Tot jezelf komen. Met Rob en Cythia als bevlogen en zeer warm betrokken professionals. Je word er altijd warm welkom geheten, ook als het toch alleen bij een kennismaking blijft. Inmiddels hebben meerdere mensen die ik mag begeleiden de theetuin frequent bezocht. Allen even enthousiast, blij, positieve energie. Ze kwamen, maar wilden eigenlijk nooit meer weg. Een aanrader!

Mevr. L.O. , Casemanager Mobiel Geriatrisch Team regio Lekstreek

De blokhut

In onze blokhut bakken we en maken we lekkere soep, er  is de mogelijkheid om de thee te kopen voor uzelf of om iemand te verrassen met een origineel cadeau.  Hoe leuk zal het zijn om je eigen potje kruidenthee te plukken, te wassen en er dan zelf thee van te zetten? Maak een afspraak en kom langs.

VOLG ONS LEUKE INITIATIEF OP INSTAGRAM!

Met regelmaat plaatsen we leuke/korte berichtjes over de belevenissen en voortgang van onze theetuin.
Instagram
0

Geen producten in de winkelwagen.