Dagbesteding in de theetuin en werkplaats

In onze theetuin bieden we dagbesteding aan en werken we in en om de kas. Je hoort erbij en je doet mee. We zoeken samen naar werk dat bij jou past. In onze tuin werk je in en met de natuur, aan de hand van seizoensgebonden thema’s. We verkopen en maken producten uit eigen tuin en kas en schenken thee en koffie. In onze werkplaats werken we aan het opknappen van meubels,  houtbewerking en maken we relatiegeschenken voor organisaties. Dit alles doen we met een gemengde doelgroepen, iedereen is welkom. En met elkaar maken we mooie dingen.

Lees meer

Toen ik voor het eerst bij dagbes-thee-ding kwam overviel mij een gevoel van rust. De tijd vertraagde en alles voelde vertrouwd. Alsof je weer teruggaat naar je jeugd, waarin iedereen welkom is, er tijd en ruimte is en zelfs niets doen nuttig lijkt. Rob vertelde bevlogen over hun visie, mogelijkheden en dromen. Ik raad eenieder aan om eens naar dagbes-thee-ding te gaan om de sfeer zelf te ervaren. Je gunt elk mens met een kwetsbaarheid zo’n welkom en plek om te groeien. We werken graag samen met Rob en Cynthia de Munck.

Mevr. K.v.E. , Gebiedscoördinator Lister

Iedereen doet mee

We kijken met elkaar of je gemotiveerd bent en affiniteit hebt met wat we doen. Dat vinden we belangrijk want zonder motivatie, interesse in wat we doen wordt samenwerken moeilijk. Met verschillende doelgroepen hebben we ervaring opgedaan (verstandelijke beperkingen , Psychiatrie, Jeugdzorg, vroegtijdige Alzheimer, burn-out). Ook al is er soms sprake van moeilijk verstaanbaar gedrag, we stellen de persoon zelf centraal met zijn of haar eigenheid, interesses en talenten.

Aanmelden bij

VOLG ONS LEUKE INITIATIEF OP INSTAGRAM!

Met regelmaat plaatsen we leuke/korte berichtjes over de belevenissen en voortgang van onze theetuin.
Instagram
0

Geen producten in de winkelwagen.